Головна Новини Суспільство медицина В Україні виготовлятимуть протиковідний препарат Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні виготовлятимуть протиковідний препарат Pfizer

Ліки від коронавірусу будуть виготовляти в Україні

23 березня 2022, 10:55
Поділіться публікацією:

Епідемія коронавірусу триває, а фармацевти працюють над розробкою ліків від коронавірусної хвороби. Оральний препарат виготовлятиме українська компанія, яка виграла конкурс та отримає ліцензію. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства охорони здоров'я.

В Україні виготовлятимуть протиковідний препарат Pfizer

Фото ілюстративне / Pixabay

Як відомо, розбробкою та виготовленням орального протиковідного препарату Pfizer займатиметься фармацевтична компанія "Дарниця". Представники компанії підписали 18 березня 2022 року угоду з американськими партнерами на отримання  відповідної ліцензії.

Після запуску виробництва фармацевтична компанія з України отримає можливість виробляти та поставляти протиковідні ліки до 95 країн світу для хворих. Американська компанія Pfizer розробила пероральний препарат для пацієнтів, які інфікувалися COVID-19 та мають легкий і середній ступінь тяжкості. Задля зменшення загрози розвитку ускладнень та запобігання погіршенню стану хворих їм приписують вживання протиковідних препаратів.

Наразі українці, що мають різні захворювання та не мають змоги піти до лікаря можуть отримати консультацію онлайн. Прийоми проводять лікарі зареєстровані в Національній системі ЕСОЗ, їх дані та кваліфікація підтверджені МОЗ. Усі онлайн прийоми лікарів з України та із-за кордону безкоштовні й не потрібно показувати ні декларацію, ні направлення. Для того, що записатися на консультацію, переходите за посиланням (https://bit.ly/3KXunSr) та обирайте потрібного фахівця.

Також надають консультації лікарі різних спеціалізацій через Likar Support, посилання на сервіс: https://likar.support/.

Як повідомляв портал, названо 5 найкращих природних знеболювальних. Враховуючи складну ситуацію, доступ до медичних препаратів у багатьох може бути утруднений, тому варто знати, як можна позбавитися болю за допомогою природних знеболюючих.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини