Головна Новини Суспільство медицина В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії

Антирекорд летальних випадків реєструють в країні другий день поспіль

1 квітня 2021, 08:45
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що станом на 1 квітня в країні виявлено 17 569 випадків інфікування коронавірусом. Зокрема, COVID-19 діагностували у 813 дітей та 486 медичних працівників. Дані міністр оприлюднив на сторінці в Facebook.

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії - фото з відкритих джерел

Найбільшу кількість випадків зареєстрували в Києві, Одеській, Хмельницькій, Львівській і Житомирській областях.

Згідно зі статистикою, за минулу добу від коронавірусу в Україні померла 421  людина — це максимальна кількість смертей із початку пандемії в країні. До цього антирекорд летальних випадків був встановлений вчора, 31 березня, — на території країни зафіксували 407 смертей.

За даними міністра, за минулу добу видужало 9 602 особи, госпіталізовано 5 160 пацієнтів, а також здійснено 132 759 тестувань на виявлення коронавірусу.

За весь час пандемії в країні COVID-19 підтвердили у 1 691 737 людей, а померло від коронавірусного захворювання 33 246 жителя країни.

Нагадаємо, що провідний інфекціоніст України Ольга Голубовська розповіла, чому офіційна статистика захворюваності на коронавірус може відрізнятися від реальної кількості хворих в країні. За словами фахівця, COVID-статистику можна множити на п'ять, і навіть на десять,

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що за словами міністра охорони здоров'я Максима Степанова,  в МОЗ очікують подальшого збільшення рівня захворюваності на COVID-19 та кількості госпіталізацій протягом найближчого тижня або двох, при цьому ситуація залишається напруженою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини