Головна Новини Суспільство медицина В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії

Всього за минулу добу було виявлено 11 833 нових випадки зараження

17 березня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

За минулу добу в Україні зафіксували 289 випадків смерті від коронавірусного захворювання. Це максимальне значення летальних випадків із початку пандемії на території країни. Про це повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на дані прес-служби РНБО.

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу: зафіксовано максимум смертей із початку пандемії

В Україні новий антирекорд смертності від коронавірусу - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що раніше максимальною кількістю смертей за добу було 285. ЇЇ підтвердили 11 грудня минулого року.

За даними джерела, всього за минулу добу було виявлено 11 833 нових випадки зараження. Найбільша кількість фіксується в столиці, Львівській та Одеській областях.

Нагадаємо, що в Україні можуть ввести ще один локдаун. Про це повідомив лікар-інфекціоніст Федір Лапій. Жорсткий карантин можуть ввести у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації. В Україні збільшилася кількість підтверджених випадків коронавірусу. Тільки за вчорашній день було зафіксовано 9 642 нових випадків хвороби. За весь період пандемії коронавірусу захворіли 1,52 мільйона українців. Інфекціоніст вважає, що рішення про введення локдауну будуть прийматися швидко. За словами фахівця, саме наступний тиждень стане показовим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 15 березня, про діагностований у себе коронавірус повідомив головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Хвороба не оминула його стороною навіть попри попередню вакцинацію індійським препаратом Covishield. При цьому сам представник Міністерства охорони здоров'я значної проблеми в ситуації не бачить. За його словами, в цей період вакцина від коронавірусу тільки почала формувати імунітет проти хвороби, не встигнувши допомогти виробити достатню кількість антитіл.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини