Головна Новини Суспільство медицина В Україні максимум смертей від COVID з початку пандемії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні максимум смертей від COVID з початку пандемії

Також в країні антирекорд за кількістю госпіталізацій

31 березня 2021, 08:51
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов повідомив, що станом на 31 березня на території країни виявили 11 226 нових випадків інфікування коронавірусом, видужало 6 405 осіб. Зокрема, COVID діагностували у 491 дитини й 335 медпрацівників. Дані міністр оприлюднив на сторінці в Facebook.

В Україні максимум смертей від COVID з початку пандемії

В Україні максимум смертей від COVID із початку пандемії - фото з відкритих джерел

Згідно зі статистикою, найбільша кількість хворих зареєстрована в місті Київ (1 100), Одеській (1 012), Харківській (906), Львівській (833) та Запорізькій (737) областях.

Повідомляється, що за минулу добу потрапили до лікарні 5 558 пацієнтів, а також зафіксовано 407 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це максимальна кількість як госпіталізацій, так і летальних випадків з початку пандемії в країні.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що "просто вилікувати людину від Covid вже недостатньо" і після одужання від коронавірусу багатьом українцям необхідна реабілітація, адже в країні почастішали випадки "постковідного синдрому". Тепер фіксують до 70% різних посткоронавірусних ускладнень.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що квітень Може стати місяцем, коли кількість коронавірусних хворих в Україні досягне чергового піка. Таку невтішну інформацію, посилаючись на дослідження Нацакадемії наук, повідомляє голова комітету ВР з питань здоров'я нації, нардеп Михайло Радуцький. Як стверджує чиновник, поки спалах хвороби перемістився із заходу країни в центр. При цьому Радуцький підтримує фахівців з Ради національної безпеки і оборони, які наполягають на введенні додаткових карантинних обмежень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини