Головна Новини Суспільство медицина В Італії вилучили майже 400 тисяч доз вакцин AstraZeneca після смерті людини
commentss НОВИНИ Всі новини

В Італії вилучили майже 400 тисяч доз вакцин AstraZeneca після смерті людини

Чоловік помер через кілька годин після того, як він отримав щеплення

15 березня 2021, 19:18
Поділіться публікацією:

Прокурори північноіталійського регіону П'ємонт заявили в понеділок, що вилучили партію з 393 600 доз Covid-вакцини від фармацевтичної компанії AstraZeneca після смерті чоловіка через кілька годин після того, як він отримав щеплення. Про це повідомляє Reuters 15 березня.

В Італії вилучили майже 400 тисяч доз вакцин AstraZeneca після смерті людини

Вакцина від коронавірусу - фото з відкритих джерел

У неділю регіональний уряд П'ємонту припинив використання партії після того, як Сандро Тогнатті, 57-річний учитель музики, захворів і помер за обставин, які до цих пір не відомі.

Нагадаємо, що раніше в Норвегії один з медиків, якого госпіталізували після вакцинації від коронавірусу препаратом AstraZeneca, помер у неділю, 14 березня. Жінка перебувала у відділенні інтенсивної терапії. Зазначається, що троє вакцинованих медиків були молодше 50 років. Вони отримали перші дози вакцини в один час, проте побічні ефекти у них виявили через 3-10 днів.

А до цього міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що вакцина від фармацевтичної компанії AstraZeneca абсолютно не збільшує ризик утворення тромбів. У той же час в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що побічні ефекти від вакцинації проявляються лише в 0,8% випадків, важких випадків поки не зафіксовано.

Також "Коментарі" раніше повідомляли, що президент України Володимир Зеленський заявив, що перша доза вакцини від коронавірусу знижує ймовірність зараження Covid-19 на 76%. За словами президента, після другої дози препарату людина отримує повний захист від Covid-19. Він додав, що в зв'язку з цим громадянам не слід забувати про масках навіть зараз, коли вакцинація триває.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини