Головна Новини Суспільство медицина В Індії пенсіонер вакцинувався 12 разів: навіщо він це зробив
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії пенсіонер вакцинувався 12 разів: навіщо він це зробив

84-річний житель Індії Брахамдев Мандал вакцинувався нелегально 12 разів, щоб позбутися болю у суглобах

16 січня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

По всьому світу продовжується масова вакцинація населення від коронавірусу. Деякі не хочуть робити щеплення від COVID-19, а ось 84-річний пенсіонер з Індії нелегально зробив вакцину вже 12 разів.

В Індії пенсіонер вакцинувався 12 разів: навіщо він це зробив

Житель Індії нелегально зробив 12 щеплень (фото з відкритих джерел)

Брахамдев Мандал у період із 13 лютого 2021 року до 4 січня 2022 року зробив 12 щеплень від коронавірусу. Чоловік говорить, що це допомогло йому позбутися болю у суглобах і спині, які турбували його протягом 8 років. А ще пенсіонер наголосив, що за цей час навіть жодного разу не застудився.

Пенсіонером уже зацікавилися співробітники поліції, оскільки він отримував дози вакцини під різними документами. Йому висунули низку звинувачень, але з огляду на його вік суд може виявити до пенсіонера поблажку.

Лікарі кажуть, що здоров'ю чоловіка після 12 отриманих доз нічого не загрожує. Якось він зробив щеплення з різницею у 30 хвилин і запевнив, що жодних побічних ефектів не відчув. Як правило, організм реагує на вакцину низкою ознак: головним болем, лихоманкою, втомою тощо.

Нагадаємо, що цього року американські виробники вакцин від коронавірусу працюють над новими розробками, які будуть ефективні у боротьбі з новим мутованим штамом "Омікрон".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що отримати бустерну дозу щеплення від коронавірусу можуть всі охочі від 18 років. Записатися й отримати щеплення можна у будь-якому зручному пункті масової вакцинації або медустанові.

Читайте також, що пресслужба Міністерства охорони здоров'я України оприлюднила інфографіку, де розповіла, які компоненти входять до складу різних вакцин проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини