Головна Новини Суспільство медицина Вчені назвали продукт, який допоможе впоратися з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені назвали продукт, який допоможе впоратися з коронавірусом

Кокосова олія першого віджиму здатне знизити рівень вірусу в крові більш ніж вполовину, - вчені

20 жовтня 2020, 08:04 comments3050
Поділіться публікацією:

Кокосове масло в майбутньому може допомогти пацієнтам боротися з коронавірусною інфекцією. Його ефективність довели вчені з Філіппінської ради з досліджень та розвитку охорони здоров'я. Про це повідомляє Inquirer.

Вчені назвали продукт, який допоможе впоратися з коронавірусом

Кокосова олія. Фото: lafoy.ru

Експеримент дослідників показав, що для лікування найкраще використовувати кокосову олію першого віджиму. Вона активує імунну систему. Як результат, клітини організму стають більш стійкими, а їхня здатність до виживання значно підвищується.

Разом з тим, кокосова олія здатна знищувати сам вірус, що провокує Covid-19. Як показав експеримент, у пацієнтів з легкою формою хвороби рівень вірусу після використання кокосової олії падав на 60-90 відсотків.

"Результати багатообіцяльні. Ми бачимо, що кокосова олія не тільки знищує вірус, але й допомагає організму відбити вірусну атаку. Але все ж потрібно дочекатися остаточних результатів клінічних досліджень", — говорить виконавчий директор Філіппінської ради з досліджень та розвитку охорони здоров'я Хайме Монтойя.

Всього в дослідженні філіппінських вчених протягом шести місяців взяли участь 56 добровольців. Їх відбирали виключно серед пацієнтів, у яких Covid-19 не дав ускладнень на будь-які органи. Отримавши результати, дослідники вирішили продовжити експеримент. І тепер вони працюють вже з важкими пацієнтами в одному з госпіталів Філіппін.

"Ми шукаємо інші ефективні методи боротьби з Covid-19 крім вакцини. Зрозуміло, ще потрібно провести багато досліджень, щоб стверджувати, що кокосова олія — це дійсно хороший інструмент боротьби з Covid-19 або його профілактики", - зазначив філіппінський міністр Фортунато де ла Пенья.

Раніше "Коментарі" також розповідали про те, чому кожен чоловік повинен пити кокосове молоко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини