Головна Новини Суспільство медицина У ВООЗ розповіли, коли чекати нову хвилю коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ розповіли, коли чекати нову хвилю коронавірусу

У ВООЗ вважають, що Європа «неповноцінно» відреагувала на пандемію

22 листопада 2020, 14:45 comments1413
Поділіться публікацією:

По всьому світу продовжують фіксувати активне зростання захворюваності коронавірусом. Представник ВООЗ Давид Набарро заявив, що європейські країни належним чином не відреагували на другу хвилю захворювання, тому на початку 2021 року може розпочатися третя.

У ВООЗ розповіли, коли чекати нову хвилю коронавірусу

Фото: rtl.de

Представник ВООЗ вважає, що керівники європейських країн "неповноцінно" відреагували на другу хвилю COVID-19 і не створили необхідну інфраструктуру, яка могла б запобігти третій. Якщо не вживати ніяких заходів, то наступний "ривок" коронавірусу варто очікувати на початку 2021 року.

В організації кажуть, що Європа швидко послабила карантинні заходи через що рівень захворюваності пішов вгору, наприклад, в Німеччині та Франції почали реєструвати по 33 тисячі нових випадків COVID-19.

В той час, ВООЗ високо оцінила методи боротьби азіатських країн з захворюваністю. Жителі дотримуються дистанції, не виходять на вулицю без маски, стежать за гігієною і роблять все можливе, щоб вірус не поширювався.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україні за минулу добу було зареєстровано понад 12 тисяч нових випадків коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини