Головна Новини Суспільство медицина У світі зафіксували новий антирекорд смертності від COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

У світі зафіксували новий антирекорд смертності від COVID

Раніше найбільшу кількість смертей зафіксували 28 січня

23 липня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Коронавірусне захворювання йде в наступ. Так, станом на 23 липня, від COVІD-19 померло 19 748 громадян. Це новий антирекорд смертності внаслідок хвороби, раніше найбільшу кількість смертей зафіксували 28 січня — 17 116. Про це пише УНІАН з посиланням на Всесвітню організацію охорони здоров'я (ВООЗ).

У світі зафіксували новий антирекорд смертності від COVID

У світі зафіксували новий антирекорд смертності від COVID - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що всього з початку коронавірусної пандемії померло 4,13 млн громадян серед COVID-хворих, а кількість підтверджених випадків інфікування наблизилася до 192 млн. Найбільшу кількість хворих виявили в Сполучених Штатах (33,9 млн); Індії (31,3 млн); Бразилії (19,4 млн); Росії (6,1 млн) і Франції (5,8 млн).

За попередніми даними, за минулу добу 22 липня, у світі від коронавірусу померло 8644 людини.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що на території Російської Федерації зафіксували випадки інфікування коронавірусним штамом "гамма", який також називають "бразильським". Ця мутація є більш заразною, її порівнюють з мутацією "дельта". У Росії штами коронавірусного захворювання "дельта" і "гамма" були визначені, як "викликають стурбованість". Більш того, вони можуть сприяти зниженню активності антитіл.

Зауважимо, що раніше у Всесвітній організації охорони здоров'я попереджали про небезпеку, яку тягне за собою поява штамів "дельта" і "гамма". Водночас компанії Pfizer і BioNTech повідомили, що будуть розробляти соціальну вакцину проти нового мутованого штаму коронавірусу "дельта". Активна фаза досліджень, за повідомленням компанії, може початися вже в серпні цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини