Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ розповіли, які наслідки чекають на лікарів, у разі відмови від вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, які наслідки чекають на лікарів, у разі відмови від вакцинації

Ігор Кузін обурився тим, що у багатьох сімейних лікарів дуже низькі показники з вакцинації

17 листопада 2021, 10:38
Поділіться публікацією:

У МОЗ вважають, що мають усі підстави поставити медпрацівників перед фактом втрати роботи, якщо вони виступатимуть проти вакцинації. Як повідомляє видання "Коментарі", таку позицію в інтерв'ю сайту "Главком" висловив головний санлікар України Ігор Кузін.

У МОЗ розповіли, які наслідки чекають на лікарів, у разі відмови від вакцинації

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Головний санлікар обіцяє суворі санкції до тих лікарів, на дільницях яких простежуються низькі темпи вакцинації проти коронавірусу. У МОЗ припускають, що низькі темпи вакцинації населення можуть бути пов'язані з тим, що самі медики ведуть неправильно роз'яснювальну роботу серед українців, розповідаючи про шкоду вакцинації. Тим самим, медпрацівники фактично виступають проти вакцинації, наражаючи людей на небезпеку.

Ігор Кузін обурився тим, що у багатьох сімейних лікарів дуже низькі показники щодо вакцинації. Це говорить про те, що лікарі не працюють із населенням, вони не пов'язуються з тими людьми, які підписали з ними декларації, не запрошують прийти та зробити вакцину, не говорять про наслідки відмови від вакцинації.

За словами Кузіна, виходить, що чимало медиків просто не виконують наказу МОЗ №504 про порядок надання первинної медичної допомоги.

У МОЗ мають намір вплинути на ситуацію, що склалася, провести з працівниками медустанов роз'яснювальну роботу, а проти злісних противників вакцинації в білих халатах запровадити суворі санкції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дослідження показало, що вакцинація в 11 разів знижує ймовірність смерті від Covid-19. Тому людям не варто відтягувати свій похід до пункту вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини