Головна Новини Суспільство медицина У Львові жінка схудла на 80 кг — лікарі розповіли подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові жінка схудла на 80 кг — лікарі розповіли подробиці (ФОТО)

Вага і проблеми зі здоров’ям у жінки були настільки критичні, що довелося звертатися до лікарів

27 січня 2021, 19:01
Поділіться публікацією:

У Львівській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги провели операцію, що дозволила пацієнтці схуднути на 80 кг. Про успішне завершення медвтручання повідомляють на офіційній Facebook-сторінці установи.

У Львові жінка схудла на 80 кг — лікарі розповіли подробиці (ФОТО)

Українці вдалося схуднути майже вдвоє. Фото із відкритих джерел

Як інформують лікарі, 38-річна жінка страждала від наслідків невдалої операції щодо видалення жовчного міхура. Серед серйозних ускладнень, яких пацієнтка намагалася позбутися, особливу увагу приділили гігантській, за словами медиків, післяопераційній вентральній грижі. Саме вона спровокувала утворення жирового "фартуха", який надто ускладнював життя, адже звисав за коліна.

До того, як жінка потрапила в руки спеціалістів Центру хірургії зазначеної лікарні, вона важила 189 кг. Перед операцією пацієнтці довелося пройти кілька процедур, що сприяли втраті зайвих кілограмів.

Медики зазначають, що завдяки поміщеному в шлунок жінки спеціальному балону, "який знижує апетит і надає відчуття ситості", їй вдалося схуднути аж на 40 кг. Після цього пацієнтці все ж довелося "лягти під ніж" — було діагностовано непрохідність у грижовому мішку.

"Видалення грижі за методикою Раміреса із використанням поліпропіленової сітки. Видалення половини товстої кишки, 1 м 20 см тонкої кишки та їхнє з’єднання між собою. Видалення майже 25 кг надлишкової шкіри та підшкірної клітковини", — такі непрості хірургічні дії довелося здійснити львівським медикам, йдеться у дописі на Facebook.

Утім, лікарське втручання завершилося успішно. У закладі інформують, що жінка не зупинилася на досягнутому результаті, продовжуючи худнути. Також найближчим часом вона зробить абдомінопластику (простими словами — підтяжку чи корекцію живота).

Варто зазначити, що схуднення на 80 кг під контролем лікарів в українки зайняло майже 9 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що переможниця шоу "Від пацанки до панянки" схудла на 15 кг після проекту. 

Також на порталі можна дізнатися, яким чином посприяти схудненню може звичайний минтай. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

29 січня 2021, 09:31

Натуральные сжигатели жира! За месяц -10 см в талии! Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини