Головна Новини Суспільство медицина У хворих на коронавірус виявили новий симптом
commentss НОВИНИ Всі новини

У хворих на коронавірус виявили новий симптом

Тепер розпізнати коронавірус можна ще по одному симптому

29 грудня 2020, 17:02
Поділіться публікацією:

В останні тижні після виявлення нового штаму коронавірусу в Великобританії, значно зросла кількість хворих. Медики продовжують досліджувати людей з цією хворобою і до цього дня виявляють нові симптоми у них. Про це інформує видання Daily Express.

У хворих на коронавірус виявили новий симптом

ФОТО: З відкритих джерел


До вже всім відомим симптомів коронавірусу додався новий, який тільки починають виявляти у хворих людей. Якщо раніше медики наголошували на відсутності нюху і смаку у тих, що заразилися COVID -19, то зараз відзначається, що у хворих з'явився новий симптом. Пацієнти скаржаться, що постійно чують мерзенні аромати. За їх словами, це нудотний і трохи солодкуватий запах. Або ж в іншому випадку хворі говорять, що цей аромат схожий на рибу або ж сірку.


Медики повідомляють, що у тих, хто хворіє на коронавірус, спотворюється нюх. У зв'язку з цим вони не можуть повною мірою розпізнати всі запахи, які оточують. Деяких випадках це призводить до того, що пацієнтові здається, що речі, які він використовує кожен день, мають такий же неприємний аромат.


Нагадаємо, що український доктор Євген Комаровський вважає, що втрата нюху небезпечна для життя. У зв'язку з тим, що хворий не здатний оцінити запах їжі, яку він вживає, він може отруїтися. Крім того, відсутність нюху може привести до того, що людина не почує запах газу або диму, що може привести до трагедії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що імунолог дав свій прогноз на те, яка ситуація з коронавірусів буде у 2021 році, а також про те, хто зі знаменитих на весь світ людей помер від коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини