Головна Новини Суспільство медицина У блондинів - гастрит, шатени - алергіки, а брюнети більше мерзнуть - як колір волосся впливає на хвороби
commentss НОВИНИ Всі новини

У блондинів - гастрит, шатени - алергіки, а брюнети більше мерзнуть - як колір волосся впливає на хвороби

А власниці довгого волосся більш стресостійкі - вони спокійні і цінують душевний спокій

16 жовтня 2020, 00:19 comments2844
Поділіться публікацією:

Якщо ви вважаєте, що натуральний колір волосся не може розповісти про схильність до хвороб, ви помиляєтеся. Відносно недавно вчені встановили, що між відтінком волосся і різних хворобами є певний зв'язок. Прийміть це як данину, адже даний факт пояснюється тим, що кожен колір волосся відповідає певному генетичному набору. Про це розповість медичний портал medicina.ua.

У блондинів - гастрит, шатени - алергіки, а брюнети більше мерзнуть - як колір волосся впливає на хвороби

Фото: ikirov.ru

Так, відомо, що біляві пасма, не тільки символ краси, але на жаль, і свідчення того, що блондини більш, ніж брюнети й шатени схильні отримати рак шкіри. Це пов'язано з тим, що у них виробляється менше меланіну, який захищає покрив від шкідливого впливу сонця. Крім того, власники світлого волосся більш уразливі психічно і поріг чутливості у них значно нижче, ніж в інших — до речі теж через знижений меланін. У них вище ризик отримати гастрити, проблеми з нирками, тиском, а також у 2 рази більше шансів заробити у старості ревматизм.

А ось шатени й брюнети більш витривалі фізично і психічно. В той самий час, вони гірше, ніж блондини, переносять холоди й міжсезоння. А також, у них частіше ніж у власників світлого волосся розвивається сечокам'яна хвороба і схильність до інфарктів. До того ж велика частина алергіків — це шатени.

Раніше "Коментарі" писали про ТОП-5 ради, які допоможуть зберегти ментальне здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини