Головна Новини Суспільство медицина Таблетки Pfizer діють і на Омікрон: у компанії порадували результатами дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Таблетки Pfizer діють і на Омікрон: у компанії порадували результатами дослідження

Свіжі лабораторні дані, як вказує виробник ліків, свідчать, що препарат зберігає свою ефективність і проти швидкого розповсюдження штаму «Омікрон»

15 грудня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

У компанії "Pfizer" повідомили приємну новину про те, що нещодавно розроблені пігулки проти коронавірусу показали високу ефективність. У відсотковому співвідношенні вона сягає 90%. Пігулки Pfizer на 90% знижують ризик хворого опинитися на лікарняному ліжку, отримавши важкі ускладнення, а також знижують смертність серед груп ризику. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Радіо Свобода", посилаючись на звіт "Pfizer".

Таблетки Pfizer діють і на Омікрон: у компанії порадували результатами дослідження

Таблетки проти коронавірусу. Фото з відкритих джерел

У компанії наголошують на тому, що їх препарат може істотно уповільнити поширення штаму COVID-19 "Омікрон", що мутував. Таблетки зможуть ефективно боротися із хворобою, запобігаючи ускладненням після інфікування.

На сьогодні у клінічних дослідженнях взяло участь близько 1200 осіб. Але для більш ясної картини "Pfizer" планує найближчим часом залучити ще 1000 людей. В американській компанії заявляють, що за тими даними, які є сьогодні, можна констатувати, що люди, які застосовували перорально препарат уникли госпіталізації та ускладнення від хвороби.

Також у звіті акцентують, що всі люди, які брали участь у дослідженнях, залишилися живими після отримання пігулок від Pfizer. Їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує.

В інструкції до нового препарату повідомляється, що таблетки приймають у комплексі з іншими противірусними препаратами. Наприклад, такими, як "Рітонавір". Приймати їх потрібно перорально кожні 12 годин протягом тижня. Починати приймати препарат слід відразу ж, як стали з'являтися симптоми захворювання на COVID-19.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — у Великій Британії вчені з'ясували, що повний курс вакцинації проти COVID-19 не гарантує достатньої кількості антитіл в організмі людини, щоб з'явився імунітет проти штаму "Омікрон".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини