Головна Новини Суспільство медицина Степанов зробив важливу заяву про третю хвилю коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов зробив важливу заяву про третю хвилю коронавірусу

Міністр закликав українців дотримуватися всіх існуючих карантинних обмежень

13 квітня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Очільник МОЗ України Максим Степанов заявив, що  країна досягла піку третьої хвилі коронавірусного захворювання, оскільки зараз ситуація стабілізується, кількість госпіталізацій знижується. Степанов також підкреслив, що такий стан справ у всіх регіонах. Про це міністр сказав під час сьогоднішнього брифінгу, пише "Українська правда".

Степанов зробив важливу заяву про третю хвилю коронавірусу

Максим Степанов - фото: UA|TV

"Що стосується епідемії: як ми й прогнозували, ми вийшли на пік захворюваності, на пік третьої хвилі. Зараз поступово ситуація почала стабілізуватися. Ми вже це бачимо по всіх регіонах", — сказав голова МОЗ.

Під час виступу Максим Степанов також підкреслив зменшення кількості викликів швидкої допомоги, а також міністр розповів про ситуацію на Заході України. За його словами, завдяки посиленим карантинним обмеженням, ситуація в західних регіонах також покращилася.

Міністр охорони здоров'я закликав українців дотримуватися всіх існуючих обмежень, введених для боротьби з поширенням коронавірусу, а поліцію — контролювати їх дотримання.

Нагадаємо, що очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 13 квітня на території країни зафіксували 11 680 нових випадків зараження коронавірусом. При цьому COVID-19 діагностований у 501 дитини та 366 медичних працівників. Також повідомляється, що за минулу добу від наслідків захворювання померло 457 осіб, у той час, як станом на 12 квітня число померлих склало 287. За даними Максима Степанова, за минулу добу видужало 14 019 людей, а також 2 334 пацієнтів з коронавірусом доставлені до лікарні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини