Степанов зізнався, як відчуває себе після вакцинації від коронавірусу (ВІДЕО)

Представник Кабміну поспішив розчарувати прихильників теорії «зради»

Задовільне самопочуття, що дозволяє без будь-яких ексцесів продовжувати роботу в стандартному режимі — так охарактеризував власний стан глава МОЗ Максим Степанов на черговому брифінгу міністерства.

Таку заяву чиновник зробив через безліч чуток, які розповсюджуються в країні, щодо ефективності вакцини Covishied від індійського виробника. Багато українців бояться робити щеплення від COVID-19, адже бояться значних негативних реакцій організму на отриманий препарат. Втім, Степанов вважає, що його особистий приклад — наочний приклад для всіх, хто сумнівався. До слова, вакцинувався міністр 1 березня.

"Поспішаю розчарувати прихильників теорії "зради": відчуваю себе я абсолютно нормально, продовжую виконувати свої обов'язки", — підкреслив Степанов.

На думку міністра, саме вакцинація є одним з головних важелів у боротьбі із коронавірусною хворобою. Саме тому українці повинні почати активніше брати участь в процесі масових щеплень.

Нагадаємо, що сьогодні, 2 лютого, показово вакцинувалася проти коронавірусу і глава української держави Володимир Зеленський. Свою дозу все того ж індійського препарату Covishied президент отримав на Донбасі під час робочої поїздки з представниками Європейської ради в зону активних військових дій.

Раніше "Коментарі" повідомляли, скільки українців станом на 2 лютого вже записалися в електронну чергу на вакцинацію від коронавірусу. До слова, в цій же публікації знайдеться статистика за віком бажаючих зробити щеплення.

Також на порталі можна дізнатися, чи дозволено обходитися без медичної захисної маски тим людям, які вже вакциновані проти COVID-19.