Головна Новини Суспільство медицина Степанов вакцинувався від коронавірусу в прямому ефірі
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов вакцинувався від коронавірусу в прямому ефірі

Процедура вакцинації була публічною

1 березня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов зробив щеплення від коронавірусного захворювання. Таким чином він став першим, хто вакцинувався серед українських чиновників, повідомляє "РБК-Україна".

Степанов вакцинувався від коронавірусу в прямому ефірі

Степанов першим з чиновників вакцинувалася від коронавируса - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що міністр вакцинувався публічно — процедуру продемонстрували на офіційній сторінці Міністерства охорони здоров'я в соцмережі Facebook.

Відомо, що препарат, який використовувався для вакцинації міністра — Covishield індійського виробництва.

"Це точно захист, це точно тебе захистить. І коли ти обираєш, вакцинуватися чи ні, відразу подумай — якщо ти не вакцинувався, то ти граєш в гру ... Якщо ти, не дай Боже, захворієш, яким буде перебіг хвороби. А якщо вакцинувався, то не захворієш взагалі або в легкій формі перенесеш", — сказав міністр в коментарі журналістам.

Міністр охорони здоров'я зазначив, що власним прикладом демонструє українцям безпечність препарату для вакцинації.

Нагадаємо, що у всіх бажаючих зробити щеплення від коронавірусу повинен бути з собою паспорт та ідентифікаційний код, який необхідний, в разі відсутності декларації з сімейним лікарем. Без документів людину не зможуть внести в спеціальну електронну систему.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" також повідомляло, що на минулому тижні в Україну прибув препарат AstraZeneca / Oxford індійського виробництва, який випускається під назвою Covishield. І щеплення від коронавірусної інфекції цим препаратом зробили вже понад 3 тисячі українців. Але багато громадян недовірливо поставилися до індійської вакцини і висміяли її в мережі влучними фотожабами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсионер

1 березня 2021, 18:07

Да ну неужели они думают, что все дебилы? На кого рассчитан этот цирк?

Алекс

1 березня 2021, 15:05

Писдёжь и игра на публику! Ему ввели, или, втихаря ввезённый Пфайзер, или вообще безвредный физраствор, заранее налитый в флакон от Ковишилда... . Не верю!!!


Новини