Головна Новини Суспільство медицина Степанов: Україна перейшла до другого етапу Covid-вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов: Україна перейшла до другого етапу Covid-вакцинації

Степанов заявив, що громадяни записуються на вакцинацію "незважаючи на інформаційну вакханалію"

19 березня 2021, 12:21
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що Covid-вакцинація в Україні перейшла до другого етапу. На сьогодні в листі очікування вакцинації перебувають понад 290 тисяч українців. Про це міністр заявив в ході години запитань до уряду у Верховній Раді 19 березня.

Степанов: Україна перейшла до другого етапу Covid-вакцинації

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

"Ми перейшли до другого етапу вакцинації. З наступного тижня починається робота стаціонарних пунктів щеплення і вакцинації сімейних лікарів", — повідомив глава МОЗ.

Степанов заявив, що громадяни записуються на вакцинацію "незважаючи на інформаційну вакханалію і відверту брехню".

"Не дивлячись на інформаційну вакханалію і відверту брехню на тему вакцинації, в лист очікування через інформаційні ресурси, в тому числі через додаток "Дія", записалися вже понад 290 тисяч осіб", — підкреслив міністр.

Нагадаємо, що раніше президент Володимир Зеленський заявив, що не бачить підстав для того, щоб припиняти вакцинацію від коронавірусу в Україні, оскільки, незважаючи на дезінформацію щодо вакцин, в країні вже зробили щеплення близько 90 тисяч осіб. На думку Зеленського, інформаційна атака, яка зараз відбувається у світі щодо вакцини AstraZeneca, є серйозною протидією проти препарату.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні вперше вакцинували від коронавірусу Covid-19 понад 10 тисяч осіб за добу. Таким чином, за минулу добу в країні зробили 10 959 щеплень від коронавірусу. Це на 1 127 щеплень більше, ніж за попередню добу. Вакцинація проводилася 210 мобільними бригадами. З початку кампанії вакцинації щеплено вже 92 714 осіб. З них першу дозу отримали 92 713 українців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини