Головна Новини Суспільство медицина Скільки українців уже вакцинувалися від коронавірусу: статистика
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців уже вакцинувалися від коронавірусу: статистика

Кількість вакцинованих за добу більша, ніж померлих від коронавірусу

25 лютого 2021, 13:09
Поділіться публікацією:

Із 24 лютого на території України розпочалася масова вакцинація населення від коронавірусу. Статистичні дані стосовно початку профілактичних щеплень повідомив народний депутат, голова комітету ВРУ з питань здоров’я нації Михайло Радуцький в особистому Telegram-каналі.

Скільки українців уже вакцинувалися від коронавірусу: статистика

В перший день вакцину від коронавірусу отримали 159 осіб. Фото із відкритих джерел

За інформацією високопосадовця, лише за першу добу від початку вакцинації препарат отримали 159 осіб. Зрозуміло, що це — не надто велика цифра, особливо з огляду на кількість зареєстрованих нових випадків захворювання на COVID-19 — аж 8147. Утім політики та представники МОЗ переконують, що вже найближчим часом темпи вакцинації пришвидшаться.

Скільки українців уже вакцинувалися від коронавірусу: статистика - фото 2

Водночас за минулу добу зареєстровано одразу 135 летальних випадків через коронавірусну хворобу. Вельми позитивною динамікою може "похизуватися" кількість одужалих, адже непростий недуг вдалося подолати аж 3889 особам.

Нагадаємо, перша ін’єкція від коронавірусу була зроблена на території Черкаської області. Українським "першопроходцем" став лікар-реаніматолог Євген Горенко. Спеціаліст також заявив, що підтримує ідею масової вакцинації в Україні, адже часто стикався із ускладненнями від коронавірусу під час робочої практики і знає, до яких наслідків може привести хвороба.

Також на порталі можна детально дізнатися, яке самопочуття мають українці, котрі погодилися вакцинуватися від COVID-19 у перший же день старту проведення масових щеплень. Слід зазначити, що головний санітарний лікар Віктор Ляшко для оприлюднення такої інформації поспілкувався із вакцинованими людьми із Черкас, Вінничини та Чернігівщини.

Додатково пропонуємо ознайомитися із прогнозом експерта стосовно отримання безкоштовних вакцин проти коронавірусу пересічними українцями у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/radutsky/572
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини