Головна Новини Суспільство медицина Що таке "мозковий туман" після коронавірусу і як його лікувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Що таке "мозковий туман" після коронавірусу і як його лікувати

Коронавірусна хвороба залишає багато неприємних наслідків

18 лютого 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

На щастя, пандемія коронавірусу йде на спад, проте хвороба встигла завдати величезних збитків людству. Вчені попередили. що окрім проблем з легенями, серцем та шлунком, CoViD-19 вражає мозок.

Що таке "мозковий туман" після коронавірусу і як його лікувати

Наслідки коронавірусу: як побороти мозковий туман. Фото: slavdelo.dn.ua

Після того, як людина перехворіла на вірус, настає стан "мозкового туману" та виснаження організму. Це стан сплутаності свідомості.

Причин, чому ця проблема з'являється, багато: запальні процеси в тілі, недостача кисню, погіршення імунітету.

Найсильніше проблема проявляється в людей з онкологічними захворюваннями та порушеннями в роботі нервової системи.

Вчені наголошують на тому, що цю хворобу потрібно лікувати якнайшвидше. Тому при перших симптомах сплутаності свідомості після перенесеного коронавірусу, варто звертатися до лікарів. Вони вже призначать протизапальні препарати та гормональні ліки.

Якщо пізно діагностувати хворобу, вона може призвести до порушень в роботі мозку, панічних атак, постійного негативного настрою, агресії, та навіть проблем із зором.

Раніше повідомлялося, що в Україні виявили шістьох виробників фальсифікованого масла. Фальшиве масло зокрема постачалося до навчальних закладів України. Зокрема в маслі знайшли велику кількість стеринів — шкідливих речовин, яких в справжньому молоці практично немає. Подробиці справи можна прочитати тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про три найгірших продукти для мозку. Робота головного мозку безпосередньо залежить від якості споживаної нами їжі. Існує ряд продуктів, які негативно впливають на наш мозок. Медики рекомендують виключити їх зі свого раціону або значно зменшити їх споживання. Перелік можна побачити тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини