Головна Новини Суспільство медицина Ще один регіон наближається до "червоної" зоні - Степанов
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один регіон наближається до "червоної" зоні - Степанов

За останніми даними, у Львівській області зафіксовано 85 038 випадків зараження коронавірусів, з них 72 400 закінчилися одужанням і 2363 - смертю

13 березня 2021, 03:16
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що через різке погіршення епідситуації з коронавірусів Львівська область може найближчим часом потрапити в "червону" зону карантину, проте є шанс цього уникнути. Про це йшла мова під час брифінгу голови МОЗ в п'ятницю, 12 березня.

Ще один регіон наближається до "червоної" зоні - Степанов

Максим Степанов (фото з відкритих джерел)

За словами міністра, в регіоні зайняті вже більше половини COVID-ліжок, з них 43% — з киснем.

"Ситуація викликає занепокоєння, зростає кількість хворих, як наслідок, зростає кількість людей, які госпіталізуються. Тобто на сьогоднішній день область впевнено рухається до червоного рівню епідопасності", — зазначив Степанов.

При цьому він підкреслив, що можливість уникнути посилення карантину поки є. За останніми даними, у Львівській області зафіксовано 85 038 випадків зараження коронавірусів, з них 72 400 закінчилися одужанням і 2363 — смертю.

Нагадаємо, в Україні поповнився список осіб, які можуть розраховувати на отримання вакцини від коронавірусу позачергово. Про те, які категорії населення увійшли в нього, розповів на брифінгу МОЗ головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко. За словами чиновника, вакцинація осіб з оновленого "позачергового" списку може стимулювати рядових громадян до участі в масовому щепленні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні з'явився спеціальний калькулятор для обчислення свого місця в черзі на вакцинацію. Дізнатися, хто створив подібний ресурс, як він працює, і знайти посилання, щоб випробувати його особисто, можна в нашому матеріалі. Спойлер — від вас калькулятор не знадобиться нічого, крім як вказати свій вік і відповісти на кілька уточнюючих питань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини