Головна Новини Суспільство медицина "Прищепив батьків та себе": Степанов заявив, що вакцина від AstraZeneca безпечна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Прищепив батьків та себе": Степанов заявив, що вакцина від AstraZeneca безпечна

Степанов заявив, що поки немає медичних показань для відмови від препарату

16 березня 2021, 11:03
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що вакцина AstraZeneca, яка використовується в Україні, повністю безпечна. Також Степанов зазначив, що вже вакцинував своїх батьків цим препаратом. Про це міністр охорони здоров'я заявив в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

"Прищепив батьків та себе": Степанов заявив, що вакцина від AstraZeneca безпечна

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

Коли міністр коментував питання про те, чому Україна не зупиняє вакцинацію препаратом AstraZeneca за прикладом європейських країн, то він зазначив, що поки для цього немає медичних показань.

"Я людина, яка зробила щеплення цією вакциною своїй мамі й татові. Яке ще потрібно підтвердження того, що ця вакцина є абсолютно безпечною", — заявив Степанов.

Нагадаємо, що раніше в Норвегії помер медик після вакцинації препаратом AstraZeneca. Зараз в країні ведеться розслідування побічних випадків при вакцинації. Зазначається, що побічні ефекти також зафіксували ще у трьох медиків.

Нагадаємо, що раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що вакцина від фармацевтичної компанії AstraZeneca абсолютно не збільшує ризик утворення тромбів. Водночас в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що побічні ефекти від вакцинації проявляються лише в 0,8% випадків, важких випадків поки не зафіксовано.
https://politics.comments.ua/ua/news/president/zelenskiy-pervaya-privivka-ot-covid-umenshaet-veroyatnost-zarazheniya-na-76-673597.html
Також "Коментарі" раніше повідомляли, що президент України Володимир Зеленський заявив, що перша доза вакцини від коронавірусу знижує ймовірність зараження Covid-19 на 76%. За словами президента, після другої дози препарату людина отримує повний захист від Covid-19. Він додав, що у зв'язку з цим, громадянам не слід забувати про маски навіть зараз, коли вакцинація триває.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини