Головна Новини Суспільство медицина Понад 10 тисяч людей за добу: в Україні новий рекорд по Covid-вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 10 тисяч людей за добу: в Україні новий рекорд по Covid-вакцинації

Найбільше щеплень за вчора зроблено в Києві

19 березня 2021, 10:33
Поділіться публікацією:

В Україні вперше вакцинували від коронавірусу Covid-19 понад 10 тисяч осіб за добу. Про це повідомляє Центр громадського здоров'я в п'ятницю, 19 березня.

Понад 10 тисяч людей за добу: в Україні новий рекорд по Covid-вакцинації

Вакцинація від коронавірусу - фото з відкритих джерел

Таким чином, за минулу добу в країні зробили 10 959 щеплень від коронавірусу. Це на 1 127 щеплень більше, ніж за попередню добу. Вакцинація проводилася 210 мобільними бригадами.

Найбільше щеплень за вчора зроблено в Києві — 890. За весь період найбільше вакцинували в Донецькій області — 7484 щеплень.

З початку кампанії вакцинації щеплено вже 92 714 осіб. З них першу дозу отримали 92 713 українців, ще одна людина отримала вже дві дози.

Понад 10 тисяч людей за добу: в Україні новий рекорд по Covid-вакцинації - фото 2

Нагадаємо, що раніше глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що до кінця літа 2021 року в Україні може з'явитися платна вакцинація від коронавірусу Covid-19 у приватних клініках. За словами міністра, на сьогодні МОЗ "зацікавлений, щоб приватна вакцинація почалася якнайшвидше".

Нагадаємо, що раніше Максим Степанов заявив, що нові штами коронавірусу Covid-19, "британський" і "південноафриканський", є більш заразними і небезпечними для людського організму. Він зазначив, що крім органів дихання новий вид коронавірусу почав вражати нирки, печінку і центральну нервову систему людини. Також міністр додав, що через поширення нових штамів інфекції ряд світових країн вже посилив карантинні обмеження.

Як раніше повідомляли "Коментарі", президент Володимир Зеленський заявив, що не бачить підстав для того, щоб припиняти вакцинацію від коронавірусу в Україні, оскільки, попри дезінформацію щодо вакцин, в країні вже зробили щеплення близько 90 тисяч осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини