Головна Новини Суспільство медицина «Можете істерити ще дуже довго»: Степанов розповів, чи використає Україна російську вакцину від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Можете істерити ще дуже довго»: Степанов розповів, чи використає Україна російську вакцину від коронавірусу

Посадовець відреагував на необгрунтовані закиди кількох політичних сил щодо вакцинації українців від коронавірусу

29 січня 2021, 13:16
Поділіться публікацією:

29 січня міністр охорони здоров’я України Максим Степанов повідомив, що російську вакцину від коронавірусу "Спутник V" не використовуватимуть в Україні. Про це посадовець заявив під час чергового ранкового брифінгу МОЗ.

«Можете істерити ще дуже довго»: Степанов розповів, чи використає Україна російську вакцину від коронавірусу

Російську вакцину від коронавірусу реєструвати в Україні не збираються. Фото: REUTERS

Інформація прозвучала у відповідь представникам кількох політичних партій, які різними способами маніпулюють на темі вакцинації.

"Одна політична сила влаштувала просто якусь істерію з приводу реєстрації російської вакцини "Спутник V". Відразу можу сказати — можете істерити ще дуже довго. Ніхто російську вакцину в країні реєструвати не буде", — підкреслив Степанов.

Також міністр зазначив, що представники іншої партії повсякчас намагаються зловити "хайп" на питанні вакцинації від COVID-19. Так, одна із депутаток політсили (Степанов не назвав, якої саме) на днях стверджувала, що вчасно щеплення українці, швидше за все, не отримають.

"Я розумію, що, мабуть, ви судите із себе… Але все це не додає [впевненості] щодо вакцинації. Ви просто вчергове хайпуєте, намагаєтесь принаймні, на здоров’ї людей. Вакцинація в країні почнеться вчасно […] — в лютому 2021-го", — наголосив посадовець.

Максим Степанов зазначив, що жодна критика чи маніпуляції не дозволять порушити визначені терміни початку отримання українцями вакцини від коронавірусу. 

Нагадаємо, раніше "Коментарі" аналізували, скільки коштів Україна може витратити для поширення інформації про особливості вакцинації від коронавірусу. Також на порталі можна дізнатися, яке ж саме відкриття вчених можна з легкістю назвати "ахіллесовою п’ятою" коронавірусу, позбувшись котрої можна перемогти пандемію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини