Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Багато хто в надії захиститися від коронавірусу стали більше вживати цибулі та часнику, а дехто ще й вірить, що інфекцію "уб'є" алкоголь. Чи можуть цибуля, часник і алкоголь допомогти в профілактиці COVID-19, розповіла інфекціоніст, доктор медичних наук Ольга Голубовська у відео, опублікованому в Telegram-каналі МОЗ "Коронавірус_інфо".
Лікар зазначає, що, звичайно ж, ці продукти не захищають від коронавірусу. Але в них містяться природні фітонциди.
Крім того, додала медик, відповідь імунітету на збудника, в тому числі визначається генетично. Лікар закликала українців вести здоровий спосіб життя, збалансовано харчуватися і в разі дефіциту вітамінів, зокрема D, заповнити його.
Як повідомлялося, лікар розповів, що при важкій формі коронавірусу стан пацієнта може погіршитися дуже різко, просто за хвилину.
Новини