Головна Новини Суспільство медицина Лікарі розкрили причини виникнення постійних головних болів
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розкрили причини виникнення постійних головних болів

Головний біль — найпоширеніший симптом багатьох захворювань

21 березня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Головний біль — неприємна проблема, з якою стикається більшість громадян. Про те, які існують причини головного болю і чи можна самостійно лікувати цей симптом таблетками, розповіла лікар-терапевт Ірина Ярцева.

 Лікарі розкрили причини виникнення постійних головних болів

Головний біль: основні причини виникнення. Фото: ytimg.com

За словами експерта, головний біль — найпоширеніший симптом багатьох захворювань. Насамперед цю проблему спричиняє виснаження організму, перевтома та стреси.

Щоб знизити ймовірність виникнення неприємного болю, варто слідкувати за своїм психічним та емоційним здоров'ям, засинати та прокидатися вчасно, а також не забувати про відпочинок.

Лікар радить розумову активність замінювати на фізичну і навпаки. Так ви максимально розслабитеся та дотримуватиметеся золотої середини.

Ірина Ярцева повідомляє, що головний біль виникає через підвищений тиск і постійну роботу за електронними пристроями.

На наше самопочуття впливають і погодні умови: зміна клімату, перепад температур, переохолодження або тривале перебування на сонці. Тому варто враховувати ці фактори, щоб у майбутньому полегшити головний біль.

Головний біль можуть викликати і наші шкідливі звички: куріння, вживання кави та енергетиків, алкоголю. Навіть некорисна швидка їжа може погіршувати наш стан і викликати біль у голові.

Чи можна використовувати таблетки під час головного болю? Спеціаліст повідомляє, що з цією проблемою впораються нестероїдні протизапальні препарати. Їх можна самостійно вживати в рідких випадках. Проте, якщо вас мучить хронічний головний біль, такі таблетки будуть втрачати свою ефективність. Тому, якщо ви помітили неприємний симптом п'ятий день поспіль, варто звернутися до спеціаліста.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, який напій знижує артеріальний тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

23 березня 2021, 07:25

Натуральные препараты для очистки и укрепления сосудов заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини