Головна Новини Суспільство медицина 30% працівників швидкої медичної допомоги в Нью-Йорку захворіли через сплеск Omicron
commentss НОВИНИ Всі новини

30% працівників швидкої медичної допомоги в Нью-Йорку захворіли через сплеск Omicron

30% з 4400 міських працівників швидкої допомоги пішли з роботи через хворобу

31 грудня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

До 30% працівників швидкої медичної допомоги Нью-Йорка не працюють, а дзвінки 911, пов’язані з симптомами COVID-19, зростають. Про це повідомляє Insider.

30% працівників швидкої медичної допомоги в Нью-Йорку захворіли через сплеск Omicron

Чоловік у центрі тестування на COVID-19 поруч із госпітальним центром Квінс у Нью-Йорку 28 грудня - Insider

Прес-секретар FDNY Френк Дуайер повідомив, що 29 грудня 30% з 4400 міських працівників швидкої допомоги пішли з роботи через хворобу, що більше, ніж у тих, хто брав лікарняний на початку пандемії.

Водночас із цим в місті спостерігається велика кількість дзвінків до служб екстреної допомоги: 26 грудня було зафіксовано 767 дзвінків щодо симптомів COVID-19.

"Кількість медичного персоналу зменшилася на 30% і на 17% кількість пожежного персоналу. Ці цифри навіть вищі, ніж тоді, коли ми були в розпал пандемії минулого березня та квітня", — сказав комісар FDNY Деніел Нігро ABC News.

FDNY закликає людей не дзвонити за номером 911, якщо це не екстрена ситуація, нагадуючи, що 311 не є невідкладним номером. 

"Це впливає на наші ресурси, і ми намагаємося зробити так, щоб ці ресурси були пріоритетними для людей, які дійсно перебувають у поганому стані і потребують нашої допомоги. Якщо це не справжня екстрена ситуація, будь ласка, не телефонуйте 911. Наприклад, якщо у вас задишка, біль у грудях — неодмінно дзвоніть нам", — сказав Дуайер.

У місті зростає кількість випадків COVID-19 через варіант Omicron: 29 грудня було зафіксовано 32 860 нових випадків, повідомляє The New York Time.

Як повідомляли раніше "Коментарі", головний медичний радник Білого дому доктор Ентоні Фаучі заявив, що остання хвиля пандемії COVID-19 у США може досягти піку до кінця наступного місяця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини