Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в Україні: з'явилася оновлена статистика
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Україні: з'явилася оновлена статистика

Найбільше нових заражень виявили в Києві

31 грудня 2020, 10:15
Поділіться публікацією:

У порівнянні з вчорашнім днем, приріст захворюваності коронавірусною інфекцією трохи збільшився. В Україні за добу зафіксували 9 699 нових випадків, зокрема захворіла 341 дитина і 439 — медичних працівників.

Коронавірус в Україні: з'явилася оновлена статистика

статистика COVID-19 на 31 грудня (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними Ради національної безпеки та оборони України (РНБО), діагноз COVID-19 зараз встановлений у 326 521 українця, ще у понад 9 тисяч є підозри на наявність захворюваності в організмі. Жертвами пандемії вже стали 18 533 особи, з них 209 — за минулу добу. Але статистика видужали більш позитивна, всього коронавірус вдалося перемогти 709 993 українцям, з них понад 11 тисяч вилікувалися за минулу добу.

Найбільша кількість нових випадків COVID-19 продовжують фіксувати в Києві (+1 322 особи за добу), Київській (+669 осіб) Запорізькій (+660 осіб) та Харківській (+570 осіб) областях.

Найменше коронавірус "б'є" по Кіровоградській області, там за минулу добу було зафіксовано 103 нових випадки захворювання.

МОЗ назвало три простих правила протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски та гігієна рук.

Нагадаємо, минулого місяця в Британії були зафіксовані перші випадки нового штаму коронавірусної інфекції, який набагато швидко поширюватися по світу, ніж звичайна форма. Але поки немає ніяких доказів того, що мутований вірус набагато небезпечніше і може привести до серйозних ускладнень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що "британська" мутація коронавірусу може стати причиною третьої хвилі пандемії, зокрема в європейських країнах. У зв'язку з цим Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) рекомендує посилити карантин і вжити відповідних заходів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини