Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус можна зупинити: лікар розповіла про дієвий метод
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус можна зупинити: лікар розповіла про дієвий метод

В першу-другу добу захворювання людині потрібно ввести антитіла

21 грудня 2020, 13:37 comments1595
Поділіться публікацією:

Коронавірусне захворювання йде в наступ та розвивається дуже стрімко. Однак, на думку доктора медичних наук, імунолога Віри Казмірчук, розмноження коронавірусу реально зупинити, якщо діяти швидко.

Коронавірус можна зупинити: лікар розповіла про дієвий метод

ФОТО: З відкритих джерел

Спеціалістка вважає, що в першу-другу добу інфікованій людині слід ввести антитіла — імуноглобулін. Лікарка вважає, що цей препарат вже більш ніж половину століття застосовують під час різних вірусних захворювань, він є безпечним і продовжує доводити свою ефективність.

"Щоб отримати імуноглобулін, для однієї партії препарату беруть кров тисячі донорів, обробляють її спеціальним чином і отримують набір антитіл проти різних вірусів, зокрема, коронавірусу. Тому що цей клас вірусів для людини не новий. З ним ми щорічно стикалися в період, коли люди хворіють на респіраторні захворювання. Крім того, в імуноглобуліну є здатність боротися з будь-яким вірусом, навіть невідомим. Йому це вдається", — розповіла Віра Казмірчук.

Лікар розповідає, що лікування імуноглобуліном необхідно проводити курсом, тривалість якого визначається станом хворого. Приблизна тривалість терапії від двох до п'яти днів, а дозування варто розраховувати зважаючи на вагу пацієнта.

Віра Казмірчук також зазначила, що застосування даного препарату може широко використовуватися для профілактики захворювання і захисту лікарів від інфікування коронавірусом, або полегшити перебіг хвороби.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як правильно харчуватися під час епідсезону грипу та ГРВІ: поради головного санітарного лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини