Головна Новини Суспільство медицина Кабмін повернув гроші з дорожнього фонду на боротьбу з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін повернув гроші з дорожнього фонду на боротьбу з коронавірусом

Не менше 80% ліжкомісць в українських лікарнях повинні бути обладнані киснем

11 листопада 2020, 15:49
Поділіться публікацією:

Гроші, які раніше були передбачені на ремонт і будівництво доріг в Україні перенаправили на боротьбу з пандемією коронавірусу COVID-19. Таке рішення сьогодні, 11 листопада, прийняв Кабінет міністрів України під час чергового засідання. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Кабмін повернув гроші з дорожнього фонду на боротьбу з коронавірусом

Так, Кабмін перенаправив 895,57 млн грн, які повинні передати Міністерству охорони здоров'я на забезпечення лікарень киснем.

Своєю чергою прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що облдержадміністрації ще в серпні отримали розпорядження забезпечити 80% ліжкомісць киснем. У жовтні 2020 року на це уряд направив 572 млн грн. Шмигаль також заявив, що грошей для цього достатньо, і якщо місцеві чиновники не будуть виконувати розпорядження Кабміну, то будуть прийняті кадрові рішення.

Нагадаємо, починаючи з 14 листопада в Україні буде діяти карантин вихідного дня. Кабмін заборонив працювати розважальним центрам, закладам громадського харчування, спортивним клубам, непродуктовим магазинам, торгово-розважальним комплексам. Уряд також забороняє проводити культурні заходи у вихідні дні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини