Головна Новини Суспільство медицина Італійські лікарі закликають запровадити національний локдаун в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Італійські лікарі закликають запровадити національний локдаун в країні

У міністерстві повідомляють, що для зниження випадків зараження, необхідні обов’язковий масочний режим та впровадження комендантських годин вночі

11 листопада 2020, 18:54
Поділіться публікацією:

Італійські лікарі терміново закликають владу країни запровадити жорсткі карантинні обмеження, після того, як випадки захворювання різко почали зростати. 

Італійські лікарі закликають запровадити національний локдаун в країні

Фото: 24 Канал

Італія стоїть на межі до запровадження локдауну, адже лікарні не витримують великий потік хворих.

"Всенаціональний карантин можуть запровадити до 15 листопада, якщо запроваджені заходи не продемонструють ефекту", — повідомляє міністр охорони здоров’я Італії. 

Друга хвиля сильно вразила Італію. Минулого тижня в країні було зафіксовано 25 тисяч випадків, з яких 580 летальних випадків. З огляду на це уряд розглядає запровадження жорсткого карантину. 

"Усе залежить від того як прогресуватиме коронавірус у відповідь на останні заходи, які запроваджує уряд", — повідомляє заступник міністра охорони здоров’я П’єрпаоло Сілері. 

У міністерстві повідомляють, що для зниження випадків зараження, необхідно дотримуватися обов’язкового масочного режиму та впровадження комендантських годин вночі.

Міністр охорони здоров’я впевнений, що кількість хворих має знизитися, але якщо цього не станеться, то прийматимуться більш серйозних заходів. В такому випадку очікується оголошення локдауну 15 або 20 листопада по всій країні. 

Раніше "Коментарі" повідомляли як працюватимуть усі види громадського транспорту на карантині вихідного дня. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини