Головна Новини Суспільство медицина Глава ВООЗ розповів, як більша частина населення планети сприймає COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ВООЗ розповів, як більша частина населення планети сприймає COVID-19

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я підкреслив важливість масштабного тестування для боротьби з пандемією

7 грудня 2020, 20:27
Поділіться публікацією:

Глава ВООЗ розповів, як більша частина населення планети сприймає COVID-19

Тедрос Аданом Гебреєсус. Фото: file.liga.net

Результати досліджень наявності антитіл до коронавірусу в організмі людей, які провели в більшості країн, показали, що люди все одно залишаються сприйнятливими до вірусу. Про це повідомив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) Тедрос Аданом Гебреєсус. Він додав, що проведене дослідження є дуже важливим для боротьби з цим захворюванням.

Глава ВООЗ акцентував увагу на тому, що розуміння того, як поширюється вірус і скільки людей могли заразитися, дасть можливість швидше знайти рішення цієї проблеми.

"Ми все ще вивчаємо, наскільки сильні імунні відповіді в різних популяціях і як довго триває ця імунна відповідь", — сказав Гебреєсус.

Варто зазначити, що ВООЗ почала дослідження Unity — масштабна програма по стандартизації досліджень поширеності вірусу. Організація надає фінансову, технічну і операційну підтримку для проведення таких досліджень.

"На сьогоднішній день більше 60 країн, в тому числі понад 40 країн з низьким і середнім рівнем доходів, проводять одне або декілька з цих досліджень з використанням протоколів ВООЗ", — сказав Гебреісус.

Ми продовжуємо працювати з нашими глобальними партнерами, щоб краще зрозуміти, яка частина світового населення зазнала впливу цього вірусу, і як довго зберігається імунітет у інфікованих людей", — підсумував глава ВООЗ.

Як повідомляло видання "Коментарі", в ВООЗ назвали спосіб, який допоможе уникнути 5 мільйонів смертей на рік. У Всесвітній організації охорони здоров'я розповіли, який простий спосіб допоможе уникнути близько 5 мільйонів смертей на рік. Відповідь виявилася банальною, але дуже ефективною — потрібно більше рухатися.

Експерти підкреслили, що особливо це важливо зараз, в період пандемії коронавірусу. Про це повідомив "Голос Америки", посилаючись на відповідний звіт ВООЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

критик

7 грудня 2020, 21:09

Ни о чем.


Новини