Головна Новини Суспільство медицина Глава "Укроборонпрому" отримав позитивний тест на Covid-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава "Укроборонпрому" отримав позитивний тест на Covid-19

Зараз Гусєв перебуває в посольстві України в Японії на самоізоляції

16 березня 2021, 16:40
Поділіться публікацією:

Генеральний директор "Укроборонпрому" Юрій Гусєв захворів на Covid-19. Позитивний тест на коронавірус він отримав під час робочого візиту до Японії. Про це Гусєв повідомив на своїй сторінці в Facebook 16 березня.

Глава "Укроборонпрому" отримав позитивний тест на Covid-19

Юрій Гусєв - фото з відкритих джерел

"З 16 березня я, в складі офіційної української делегації на чолі з міністром оборони України Андрієм Тараном, перебуваю в Японії. На жаль, сьогодні вже в Токіо я отримав позитивний тест на Covid-19", — повідомив він.

Повідомляється, що директор концерну знаходиться в посольстві України в Японії на самоізоляції.

"Відчуваю себе добре. З огляду на різницю в часі, коментарі з цього приводу буду давати вже завтра. З усіх робочих питань залишаюся з командою "Укроборонпрому" на постійному зв'язку дистанційно", — додав він.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що Австрія готова сприяти Україні в прискореному отриманні вакцини від коронавірусу в рамках COVAX. Президент України Володимир Зеленський вже провів телефонну розмову з федеральним президентом республіки Олександром Ван дер Белленом. Зеленський підкреслив важливість солідарного розподілу сертифікованих вакцин. А Олександр Ван дер Беллен підтвердив готовність сприяти прискореному отриманню Україною вакцин в рамках ініціативи COVAX.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у Всесвітній організації здоров'я заявили, що на сьогодні у світі не виявлено жодної смерті від вакцини від коронавірусу. Зокрема, ВООЗ відомо, що в якості запобіжного заходу деякі країни призупинили застосування вакцини AstraZeneca, поки розслідуються випадки утворення тромбів. При цьому наголошується, що переваги вакцини як і раніше переважують її ризики, і її слід продовжувати вводити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини