Доктор Комаровський розкрив користь часто вживаного продукту при ГРВІ

Лікар Комаровський заявив, що розчин з води і куховарської солі корисний при лікуванні ГРВІ

З настанням холодів в Україні батьків все частіше хвилює питання, як діяти, якщо дитина захворіла на ГРВІ. Лікар і телеведучий Євген Комаровський розповів, який популярний продукт корисний при лікуванні ГРВІ та заспокоїв батьків, якщо дитина хворіє 6-12 разів на рік ГРВІ - це нормально. Своєю думкою він поділився в ефірі телеканалу "Україна", запис випуску доступна на офіційному YouTube-каналі фахівця.

За словами педіатра, за допомогою кухонної солі можна зробити спеціальний розчин, здатний зволожити носоглотку при ГРВІ.

"Якщо ми візьмемо літр кип'яченої води, і туди додамо дев'ять грамів або чайну ложку солі, у нас вийде щось, схоже на фізрозчин і ось цим розчином можна промивати носик, полоскати горло", - розповів доктор Комаровський.

Якщо дитина захворіла, батьки одразу починають її лікувати, але доктор впевнений, що при ГРВІ, треба давати багато пити, добре зволожувати приміщення, не влаштовувати постільний режим і не намагатися нагодувати дитину.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим. Головний рецепт здоров'я і довгих років життя криється в тому, щоб позбутися від негативних емоцій. На думку доктора, джерелом негативної інформації може бути хто завгодно. Той же сусід по будинку або ж погана передача по телевізору, і навіть ваш керівник на роботі. І завдання людини, яка піклується про своє здоров'я, захистити себе від таких людей, від тих чинників, які продукують негативну інформацію.

Також читайте на порталі "Коментарі" - доктор Комаровський розкрив три секрети про здоров'я дітей.