Головна Новини Суспільство медицина COVID-паспорт: як виглядає "коронавірусна" ID-картка пацієнта - огляд
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-паспорт: як виглядає "коронавірусна" ID-картка пацієнта - огляд

Поки неясно, чи будуть нові карти обов'язковими для всіх

7 грудня 2020, 13:36 comments1651
Поділіться публікацією:

На посвідченні розміром з кредитну карту зазначений тип вакцини, номер партії й дата введення. Повідомлення на карті, виділене жирним шрифтом, нагадує пацієнтам про необхідність зафіксувати дату отримання контрольної дози вакцини. Особиста інформація пацієнта зареєстрована в базі даних NHS. Про це пише Daily Mail, перед початком масової вакцинації в Великобританії.

COVID-паспорт: як виглядає "коронавірусна" ID-картка пацієнта - огляд

COVID-паспорт

Поки неясно, чи будуть нові карти Covid обов'язковими для всіх. Міністр охорони здоров'я Великобританії Уельс Воан Гетінг сказав, що посвідчення "розміром з кредитну карту" буде простим у використанні й потрібне для нагадування про отримання контрольної дози.

"Вони будуть служити нагадуванням про другу дозу й тип вакцини, а також нададуть інформацію про те, як повідомляти про побічні ефекти".

Критики побоюються, що карти — це крок до утвердження "недоторканності" деяких громадян. Багато хто вважає, що, незабаром вони можуть стати обов'язковими. Крім того, картку можна підробити через відсутність фотографії та детальної інформації.

Нагадаємо, Китай почав вакцинацію в Індонезії, не закінчивши випробування вакцини. За словами президента Джокові, вакцина все ще потребує оцінки Агентства з контролю за продуктами й ліками країни (BPOM), в той час, як його адміністрація продовжує підготовку до поширення вакцини на великому архіпелазі з населенням 270 мільйонів осіб.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Німеччина оголосила про вакцинацію "в перші дні нового року". Про це заявив представник офісу Ангели Меркель вчора, 6 грудня під час виступу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини