Головна Новини Суспільство медицина Число заражень коронавірусом у всьому світі перевищило 121 млн чоловік
commentss НОВИНИ Всі новини

Число заражень коронавірусом у всьому світі перевищило 121 млн чоловік

Найбільше людей захворіли на коронавірус у США, Бразилії та Індії

20 березня 2021, 01:17
Поділіться публікацією:

Кількість офіційно підтверджених випадків зараження коронавірусом у всьому світі 19 березня перевищила 121 млн осіб. Про це свідчать дані американського університету Джонса Хопкінса, передає "Інтерфакс-Україна".

Число заражень коронавірусом у всьому світі перевищило 121 млн чоловік

Коронавірус. Фото: ТАСС

Число жертв пандемії COVID-19 зросла до 2,69 млн осіб, а ось одужали вже понад 97 млн осіб. Найбільше випадків зараження коронавірусів зафіксовано в США, Бразилії, Індії — в кожній з цих країн заразилися понад 10 млн осіб.

Згідно з даними сайту Worldometer, який публікує оперативну статистику щодо всіх важливих подій у світі, коефіцієнт смертності на 1 млн населення планети склав на ранок п'ятниці 346,8. У США на 1 млн жителів померли 1 тис. 662 осіб, Бразилії — 1 тис. 347, Індії — 115.

Нагадаємо, офіційний представник Єврокомісії Дана Спінант під час брифінгу 19 березня повідомила, що на території Європи почалася третя хвиля пандемії коронавірусу, проте вона розвивається різними темпами в окремих країнах Європейського союзу, тому в ЄС необхідно прискорити вакцинацію від Covid-19.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Міністерство охорони здоров'я України закликало українців вакцинуватися від коронавірусу навіть при наявності антитіл. У відомстві пояснили, що не всі антитіла здатні захистити організм від повторного захворювання. У ЦГЗ підкреслили, що тільки антитіла, які виробляються після вакцинації, можуть захистити від тяжкого перебігу Covid-19 і госпіталізації. Як пояснили в ЦГЗ, антитіла, які формуються після одужання, відрізняються від тих, до яких формується імунна відповідь при вакцинації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини