Головна Новини Суспільство медицина Бустерні дози вакцинації: Ляшко розповів, коли це питання порушать в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бустерні дози вакцинації: Ляшко розповів, коли це питання порушать в Україні

Питання бустерної дози вакцини порушать, коли хоча б 60% українців будуть щеплені

19 листопада 2021, 16:02
Поділіться публікацією:

Обговорення теми бустерної дози вакцини проти коронавірусу може стати актуальним лише після того, як в Україні буде вакциновано щонайменше 60% населення. Поки що цей показник на рівні 40%. Отже, і це питання не має сенсу піднімати, бо воно наразі не є актуальним. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "1 1" заявив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Бустерні дози вакцинації: Ляшко розповів, коли це питання порушать в Україні

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

Міністр розповів, що за останніми даними хоча б один укол вакцини проти коронавірусу отримали 40% громадян України. Такий показник Віктор Ляшко називає незадовільним. Хоч і визнає, що він щодня збільшується і кількість щеплених людей продовжує зростати.

Розмірковуючи про можливість піти шляхом інших західних країн, схваливши бустерні дози вакцинації Віктор Ляшко зазначив, що поки що це питання не має сенсу обговорювати, але до нього варто повернутися, коли буде провакциновано щонайменше 60% населення.

Віктор Ляшко також повідомив приємні новини. Він зазначив, що останні два тижні вперше за останні одинадцять тижнів в Україні зафіксували зниження кількості шпиталізацій. Також зменшилася кількість летальних випадків у зв'язку з коронавірусом. Міністр це пов'язує з тим, що Україна пройшла пік захворюваності на ковід. Але розслаблятися ще зарано, вважає Ляшко, бо в Європі знову почався спалах захворюваності, а отже, він знову може накрити Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Ляшко прокоментував акції "антивакцинаторів", порадивши мітингувальникам звернути увагу на переповнені реанімації з людьми, що задихаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини