Головна Новини Суспільство медицина Антитіла - новий пункт у резюме і критерій профпридастності
commentss НОВИНИ Всі новини

Антитіла - новий пункт у резюме і критерій профпридастності

Це явище не обмежується Україною, Росією і Білоруссю

21 грудня 2020, 12:27
Поділіться публікацією:

Згідно з дослідженням YouDo, компанії, яка займається працевлаштуванням клієнтів, "еліта" країн СНД частіше шукає водіїв і няньок з антитілами до COVID-19. Про це пише RT з посиланням на дослідження YouDo та New York Times.

Антитіла - новий пункт у резюме і критерій профпридастності

Фото: Dostup.pravda

Дані, вперше опубліковані RT, показують, що антитіла стають дуже затребуваною необхідністю для няньок, медсестер, водіїв та інших працівників сфери обслуговування. З 1 по 17 грудня кількість запитів зросла втричі в порівнянні з аналогічним періодом листопада.

Однак це явище не обмежується Україною, Росією і Білоруссю. Влітку у звіті New York Times було виявлено, що няньки з антитілами до Covid-19 мають великий попит, при цьому один експерт зазначив, що деякі кандидати включають у своє резюме позитивний результат тесту на антитіла.

Нагадаємо, педіатр розповіла, чому у дитячих продуктів такий довгий термін зберігання, пояснивши, чому їх вважають "натуральними". На думку лікаря, термін придатності дитячих продуктів досягається завдяки очищенню, наприклад пастеризації. Вона також пояснила, чому деяке молоко згортається при підвищенні температури.

Нагадаємо, вчора МОЗ Німеччини розповів, чи підходять "старі" вакцини для боротьби з новим штамом коронавірусу.

Раніше "Коментарі" писали, що Саудівська Аравія повністю закриває кордони на тиждень, а Туреччина припиняє авіасполучення з Англією, Нідерландами, Данією та ПАР.

ЗМІ також висунули гіпотезу, що ЄС хоче повністю закрити свої території для Британії через мутації коронавірусу. Про це заявило видання Bild з посиланням на свої джерела.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини