Головна Новини Суспільство неймовірно Зухвала крадіжка: В аеропорту Торонто вкрали контейнер із золотом на 20 млн канадських доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвала крадіжка: В аеропорту Торонто вкрали контейнер із золотом на 20 млн канадських доларів

Поліція Канади розслідує зникнення великого вантажу золота в міжнародному аеропорту Торонто Пірсон, який часто використовується як перевальний пункт для золота, видобутого в Онтаріо

21 квітня 2023, 22:22
Поділіться публікацією:

За даними влади, 17 квітня з вантажного депо аеропорту зник авіаційний контейнер із золотом та іншими цінностями на суму 20 млн канадських доларів (близько 15 млн доларів США), який прибув туди напередодні ввечері, пишуть "Коментарі", з посиланням на ВВС.

Зухвала крадіжка: В аеропорту Торонто вкрали контейнер із золотом на 20 млн канадських доларів

Золота й прикрас на 15 млн доларів США вкрали в аеропорту Канади

Якщо факт викрадення підтвердиться, то це буде один із найбільших нальотів в історії Канади, поряд із Великим канадським викраденням кленового сиропу, коли зі сховища у Квебеку було вкрадено 3 тис. тонн цього солодкого продукту майже на таку саму суму.

радіжка цінностей з аеропорту — випадок рідкісний і явно відокремлений, але наша команда розслідує всі можливі варіанти", — каже інспектор регіональної поліції Піла, у віданні якої знаходиться аеропорт Торонто Стівен Дуйвестін.

На пресконференція, влаштованій у четвер прямо в аеропорту, Дуйвестин повідомив, що в авіаційному контейнері, що зник, крім золота були й інші цінності. Влада не стала називати авіакомпанію, яка перевозила цей контейнер, звідки прибув вантаж і куди він мав потрапити.

а викраденням стоїть організоване злочинне угруповання або навіть угруповання, проте Дуйвестин зауважив, що робити такі висновки ще зарано. Пройшло всього три дні, тому наші слідчі вивчають усі можливості", — сказав коп.

Керівництво аеропорту поспішило відзначити, що викрадачі, якщо такі були, не проникли в сам аеропорт, але могли отримати доступ до депо, яке здано в оренду третій стороні, доступне для публіки і не є частиною периметра безпеки аеропорту.

Читайте також на сайті "Коментарі" – знайшли рекордне родовище "білого золота": його використовують для електрокарів та смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини