Головна Новини Суспільство неймовірно Зірка YouTube став депутатом Європарламенту від Кіпру
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка YouTube став депутатом Європарламенту від Кіпру

Блогер зізнався, що не має жодного уявлення про політику

11 червня 2024, 13:30
Поділіться публікацією:

24-річний інфлюенсер і блогер Фідіас Панайоту став депутатом Європейського парламенту від Кіпру. Цей молодий кандидат, що балотувався як незалежний, несподівано для багатьох здобув перемогу, отримавши підтримку майже 20% виборців, які взяли участь у голосуванні.

Зірка YouTube став депутатом Європарламенту від Кіпру

Депутатом Європарламенту від Кіпру став 24-річний ютуб-блогер

Перемога Фідіаса стала особливо вражаючою, враховуючи його заяву, зроблену під час подання кандидатури, про те, що його основна мета не перемога, а заохочення молоді до активної участі у політиці. Панайоту, який ніколи раніше не брав участь у виборах, стверджував, що його рішення вступити в арену політики було спонтанним і мотивованим бажанням змінити звичний порядок.

"Це, мабуть, перший випадок, коли був обраний повністю незалежний кандидат, який не мав зв’язку з жодною політичною партією, але з соціальними мережами як його основною зброєю", — написав Фідіас Панайоту з приводу своєї перемоги. 

Після виборів Фідіас організував святкову зустріч зі своїми підписниками та виборцями на площі Елефтерія в Нікосії, де заявив: "Ми пишемо історію не тільки на Кіпрі, а й на міжнародній арені". Завдяки його популярності в соціальних мережах, на заході була значна аудиторія.

Зі своїми 2,6 мільйонами підписників на YouTube, Фідіас вже мав значний вплив серед молоді, що безсумнівно сприяло його успіху. Він став відомим завдяки своїм оригінальним та часто викликаючим суперечки відео, одне з яких включало його "місію" обійняти Ілона Маска, що в кінцевому підсумку сталося.

Попри те, що Фідіас відкрито зізнався в невігластві щодо політики та структури Європейського Союзу, він пообіцяв глибоко зануритися в ці сфери і активно вчитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини