Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1500 різних тварин (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1500 різних тварин (ФОТО, ВІДЕО)

Китаянка на ім'я Вень Цзюньхун подарувала будинок більш ніж 1000 тварин

10 грудня 2020, 15:11
Поділіться публікацією:
Check

Ця історія почалася ще 20 років тому. Тоді жінка взяла додому бездомне  цуценя та дала йому кличку Венцзін. На той момент Вень ще зовсім не думала про те, що стане регулярно допомагати вуличним тваринам. Але вже на сьогодні в її будинку проживає 1300 собак, а також 100 котів і 4 коня.

Жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1500 різних тварин (ФОТО, ВІДЕО)

ФОТО: odditycentral.com/

Жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1500 різних тварин (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Попри те, що китаянці доводиться вставати о 4 годині ранку, щоб прибрати за своїми улюбленцями, а також приготувати їм їжу, вона все одно не збирається зупинятися. В її планах і далі допомагати бездомним собакам і котам. Жінка розповіла, що кожного дня вона готує приблизно пів тонни кілограмів рису з м'ясом і овочами. Після цього Вень оглядає кожну тварину. Дуже важливо не упустити, якщо раптом хтось із них захворіє.

Жінка з Китаю поселила у своєму будинку майже 1500 різних тварин (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Жінка зазначила, що багато хто вважає її ненормальною. Однак вона з цим категорично не згодна, і вважає, що кожен повинен допомагати тваринам. У місті багато хто знає, що Вень ніколи не пройде повз викинутої собаки чи кішки. Саме тому деякі люди залишають тваринок іноді просто під дверима її будинку. Деяким підкинути тваринам китаянці все ж вдається знайти нових господарів. Інші ж залишаються жити в її будинку.

На утримання такої кількості собак і котів необхідна чимала сума грошей. Цзюньхун сама знаходить гроші на свій домашній притулок. В основному вона живе на свою пенсію або ж бере кредити. Бувають випадки, коли жінці допомагають її передплатники в соціальних мережах.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" розповідав читачам курйозну історію про те, як в Австралії коала пробралася в будинок і залізла на різдвяну ялинку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини