Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка, яка пережила клінічну смерть, розповіла про дивних істот
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яка пережила клінічну смерть, розповіла про дивних істот

Жінка розповіла про духів, які її застерегли

17 січня 2021, 23:30 comments1078
Поділіться публікацією:

Багато людей, які пережили клінічну смерть, пам'ятають свої відчуття і розповідають про те, як переміщалися в інші місця. Таку історію розповіла і жінка Мері Ніл, яка ледь не потонула.

Жінка, яка пережила клінічну смерть, розповіла про дивних істот

що бачать люди, що пережили клінічну смерть / Фото: cnn

Мері плавала з друзями на байдарках, але в одну мить опинилася під водою, де відключилася і не дихала впродовж 30 хвилин. Жінку вдалося відшукати, коли її тіло винесли на берег, то жахнулися, адже воно роздулося й стало багряного відтінку. Однак, на превеликий подив, жінку вдалося повернути до життя і після свого відновлення вона повідала про те, що бачила, коли була без свідомості.

Мері зізналася, що, занурившись у воду вона не відчувала страх або паніку, а навпаки, відчувала якесь заспокоєння й спокій. Вона перемістилася в інший світ, де її дуже тепло зустріли. Жінка йшла стежкою, яка була посипана квітами й бачила безліч духів у фізичному втіленні, вони сказали, що їй пора повертатися, бо її час ще не настав.

Також духи попередили Мері про те, що в майбутньому з її старшим сином трапиться біда. Прокинувшись, постраждала не стала розповідати про застереження чоловікові, але вирішила поділитися своєю подорожжю з людьми й сіла за написання мемуарів. Але через деякий час вона дізналася, що її син потрапив в серйозну аварію.

Однак, багато лікарів говорять про те, що такі "подорожі" після клінічної смерті — нормальне явище і вони не доводять того, що існують інші світи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відомий український ведучий Вадим Мічковській (Дядя Жора) вперше розповів, як пережив клінічну смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини