Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка описала побачене під час клінічної смерті - розповідь шокує
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка описала побачене під час клінічної смерті - розповідь шокує

Очевидиця впевнена, що бачила потойбічний світ

21 січня 2021, 16:55 comments2218
Поділіться публікацією:

Жінка, яка поборола клінічну смерть, розповіла про пережите. Леді заявляє, що вона бачила потойбіччя та відчувала незрозумілі емоції. Про незвичайну історію розповіло видання Express.

Жінка описала побачене під час клінічної смерті - розповідь шокує

Клінічна смерть - розповідь очевидця. Фото: відкриті джерела

Жінці стало зле під час покерного турніру — їй страшенно боліла та паморочилася голова, спостерігалося пітніння. Оскільки її самопочуття погіршувалося, жінка пішла додому та заснула. Уві сні в леді стався серцевий напад.

В цей час жінка бачила дивний сон, в якому римляни розпинали Ісуса Христа, а вона переживала весь його біль. За словами пані, її тіло буде охоплене спокоєм та відчуттям польоту. Біль замінювався на блаженство.

Очевидиця дива повідомила, що відчувала свою душу у двох місцях одночасно. Згодом після бурі емоцій та одкровень жінка відчула гучний звук та оговталася.

Даною ситуацією зацікавився Фонд досліджень посмертного досвіду. Проте науковці дотримуються думки, що пережите — це сплеск активності мозку, який відбувається під час наближення до смерті. Відповідно дані видіння не можуть бути доказом існування потойбічного світу.

Нагадаємо, що раніше ми повідомляли про звички, які руйнують життя. Часто відбувається так, що ми самі собі даємо обіцянку, але через якийсь час забуваємо про неї, продовжуючи й далі жити звичним життям. Але якщо відстежити певні дії, які нам заважають, то легше буде від них позбутися. Тож, щоб викреслити з життя все шкідливе та зайве, читайте наш матеріал.

Також сайт "Коментарі" розповідали, чи в грошах щастя. Аби дізнатися відповідь на це питання, фахівці провели новий науковий експеримент, в ході якого з'ясували, що чим більше рівень достатку, тим сильніше людина задоволена власним життям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини