Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка дізналася про свою вагітність після початку пологів
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка дізналася про свою вагітність після початку пологів

Дівчина не помічала ознак вагітності

9 грудня 2020, 14:13
Поділіться публікацією:

Дивовижна і, здається, неймовірна ситуація сталася в британському місті Стокпорт. Там 24-річна дівчина, на ім'я Рей Мартін не підозрювала про свою вагітність, до того як у неї не почалися перейми.

Жінка дізналася про свою вагітність після початку пологів

ФОТО: З відкритих джерел

Британка стверджує, що вона навіть не помічала ознак вагітності: у неї практично не змінився розмір живота, тому, що плід був розташований ближче до спини, а збільшення ваги майбутня мати пов'язувала з низькою активністю під час карантину. Дівчина також розповіла, що спочатку прийняла родові перейми за біль при менструації.

Рей Мартін розповіла, що звернулася до лікаря зі скаргами на болі в животі. Спеціаліст прописав їй знеболювальне, однак воно не допомагало. Через декілька днів жінці знову довелося звернутися до медичного закладу і тоді медики помітили, що справа зовсім не в менструальному циклі. Після обстеження вони повідомили Рей про вагітність, після чого вона знепритомніла.

Прийшовши до тями, жінка помітила акушерок навколо себе і зрозуміла, що ось-ось народить. Так на світ з'явився малюк вагою понад 2900 грамів, якого британка назвала Люком.

Раніше "Коментарі" писали про шкоду і користь спорту під час вагітності. Раніше багато фахівців рекомендували уникати будь-яких фізичних навантажень під час вагітності та відпочивати якомога більше. Але досвід останніх поколінь показав наскільки такий "щадний" режим може бути небезпечним для здоров'я — сидячий спосіб життя веде до надмірного збільшення ваги майбутньої мами, що може привести до гестационному цукрового діабету та інших ускладнень.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини