Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка дізналася про рак крові після косметичної процедури: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка дізналася про рак крові після косметичної процедури: що сталося

Процедура збільшення губ допомогла виявити рак крові у британкиле

сьогодні, 12:24
Поділіться публікацією:

36-річна Едіта Джукайте з Великобританії виявила у себе лейкемію після того, як у неї набрякли губи після ін'єкції філера. Раніше вона вже робила такі процедури і не мала ніяких проблем. Але у квітні минулого року, після чергової ін'єкції, губи почали швидко набрякати і з'явився великий синець.

Жінка дізналася про рак крові після косметичної процедури: що сталося

Косметична процедура врятувала жінці життя

Лікар, який робив їй ін'єкцію, порадив Едіті звернутися до терапевта, щоб перевірити цей набряк. Крім цього, вона почала втрачати вагу, що теж змусило її хвилюватися. Після візиту до лікаря та здачі аналізу крові, її відразу направили до інших спеціалістів. Лікарі запідозрили лейкемію, і подальші тести підтвердили, що у неї дійсно хронічна мієлоїдна лейкемія (ХМЛ).

Жінка дізналася про рак крові після косметичної процедури: що сталося - фото 2

Едіта почала лікування спеціальними таблетками для хіміотерапії і зараз перебуває в ремісії. Це означає, що хвороба не прогресує, але їй доведеться приймати ліки до кінця життя, щоб запобігти поверненню раку.

Жінка зазначила, що якби не набряк після філера, вона, можливо, не звернулася б до лікаря вчасно, і тоді лейкемія могла б прогресувати до більш важкої стадії. 

"Не багато людей можуть сказати, що філери для губ врятували їм життя, але я можу!" — поділилася Едіта. Вона також додала, що важливо підвищувати обізнаність про ознаки лейкемії, щоб більше людей могли отримати допомогу вчасно.

Читайте також на порталі “Коментарі” — У місті Собрал, що у бразильському штаті Сеара, розгорілося розслідування після смерті 24-річної Вівіан Ліра Монте. Жінка померла в результаті серцевої недостатності та масивної інфекції через 22 дні після того, як їй здійснили шість різних пластичних процедур протягом однієї восьмигодинної операції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини