Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим: у чому секрет
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим: у чому секрет

Все завдяки добре продуманому секрету

8 грудня 2020, 15:21 comments1322
Поділіться публікацією:

Так, виявляється, що таке дійсно можливо. Мешканка Америки Френсіс Гейб померла, коли їй був 101 рік. Однак  вона прославилася не тільки тим, що змогла дожити до такого віку, але і тим, що не прибирала в будинку протягом 20 років. Всі кімнати при цьому були абсолютно чистими.

Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим: у чому секрет

Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим. Фото: unsplash. Jacques Bopp

Отже, як же таке можливо? Виявляється, вся справа в "розумному" будинку, який робив всю роботу за неї.

Історія почалася з того, що Френсіс розлучилася з чоловіком, всі турботи про дітей і ведення власного бізнесу повністю звалилися на її плечі. Тому прибирання — це останнє, до чого доходили руки жінки.

Тоді вона взялася за вирішення цієї проблеми — спроектувала модель будинку, який за своїми функціями нагадував величезну посудомийну машину. Автоматична прибиральна система мила всі поверхні, включаючи стіни та стелю. Вона одночасно прала речі, мила посуд на кухні й навіть собачу будку разом з собакою. Всі підлоги в будинку були зроблені під ухилом, і в кожній кімнаті був водостік. Після того, як будинок був відмитий, система висушувала всі кімнати. На виконання всієї цієї роботи автоматизованому будинку була потрібна одна година. 

Але був один маленький нюанс: перед тим, як запустити цей грандіозний процес, господиня одягала дощовик і відкривала парасольку.

Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим: у чому секрет - фото 2
Жінка 20 років не прибирала в будинку, але він залишався чистим: у чому секрет - фото 3

Така ідея може здатися чимось абсолютно неймовірним, але погодьтеся, що не прибирати протягом стількох років — досить приваблива ідея, правда?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких важливих правил потрібно дотримуватися при прибиранні будинку. Коли ми розпилюємо миючий засіб на поверхню, то на ній утворюється тонка плівка. Саме вона діє як магніт для пилу і бруду. Тому важливо наносити спеціальний засіб на серветку, а не відразу на поверхню.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини