Головна Новини Суспільство неймовірно Забута в Ухані "дівчина з собачкою" виходить заміж за главу міграційної служби України
commentss НОВИНИ Всі новини

Забута в Ухані "дівчина з собачкою" виходить заміж за главу міграційної служби України

Історія українки, яку не хотіли повертати додому з Китаю обернулася жіночим щастям

7 вересня 2020, 12:49 comments2410
Поділіться публікацією:

На самому початку епідемії коронавірусу, яка першим захлеснула китайський мегаполіс Ухань, багато людей співчували українці Анастасії Зінченко. Модель відмовилася кинути свою собаку й евакуюватися на батьківщину. Через кілька місяців дівчина і її чотириногий друг таки повернулися в Україну. Як з'ясувалося, історія обернулася щастям: Настя виходить заміж... за главу Державної міграційної служби України Максима Соколюка, який допомагав їй з поверненням з Китаю.

Забута в Ухані "дівчина з собачкою" виходить заміж за главу міграційної служби України


На своїй сторінці в Instagram Анастасія Зінченко розповідає, що познайомилася з майбутнім чоловіком в лютому телефоном. Спочатку вони обговорювали лише варіанти того, як Настя може повернутися в Україну, але через якийсь час спілкування стало більш особистим. Зустрілися вони у квітні, коли дівчина прилетіла додому.

"Максим передав мені листа, і поїхав, я залишилася у бабусі на самоізоляції. У листі він написав свої почуття, думки. Після прочитання я ходила  сама не своя, я зателефонувала і він пообіцяв скоро приїхати, це скоро сталося через два дні", — згадує Настя.

Після самоізоляції дівчина поїхала до столиці до Максима і через якийсь час він зробив своїй коханій пропозицію руки та серця.

До слова, як повідомляє "ТСН", на момент знайомства з Зінченко Соколюк був одружений і виховував двох дітей. Однак у квітні він подав на розлучення і наразі його шлюб офіційно розірваний. Дружина ж Соколюка каже, що вони залишилися в добрих стосунках і продовжують разом виховувати дітей.

Забута в Ухані ”дівчина з собачкою” виходить заміж за главу міграційної служби України - фото 2
Забута в Ухані ”дівчина з собачкою” виходить заміж за главу міграційної служби України - фото 3
Як повідомляв портал "Коментарі", Анастасія Зінченко виклала у своєму акаунті в Instagram бесіду з президентом України Володимиром Зеленським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини