Головна Новини Суспільство неймовірно Як виглядає модель з найтемнішою шкірою у світі: історія Някім Гатвеч
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядає модель з найтемнішою шкірою у світі: історія Някім Гатвеч

Някім Гатвеч із Південного Судану офіційно визнана володаркою найтемнішої у світі шкіри серед моделей

16 квітня 2024, 11:20 comments3445
Поділіться публікацією:

Някім Гатвеч, 30-річна модель із Південного Судану, стала відома в світі моди не тільки через свій неперевершений професіоналізм, а й завдяки найтемнішому відтінку шкіри серед професійних моделей

Як виглядає модель з найтемнішою шкірою у світі: історія Някім Гатвеч

Який вигляд має модель із найтемнішою шкірою у світі

Її життєвий шлях не можна назвати легким. Її мати, вагітна Някім, утекла від війни у Південному Судані, і Някім народилася в таборі біженців в Ефіопії. Наступні дев'ять років свого життя вона провела в таборі в Кенії, перш ніж іммігрувати до Сполучених Штатів, у місто Буффало. Вже з раннього дитинства Гатвеч стикалася з жорстокими насмішками та коментарями на адресу свого зовнішнього вигляду. В шкільному класі її іноді навіть не помічали при вимкненому світлі.

Замість того, щоб здатися, Някім взяла приклад з моделі Тайри Бенкс і вирішила, що успіх у модельній кар'єрі є цілком досяжним. Протягом своєї кар'єри їй неодноразово пропонували процедуру відбілювання шкіри, яку вона категорично відхиляла, ставлячись до своєї унікальності як до переваги, а не недоліку.

Як виглядає модель з найтемнішою шкірою у світі: історія Някім Гатвеч - фото 2

Попри скептичне ставлення деяких модельних агентств, які стверджували, що через її "незвичайний" вигляд вона не зможе стати популярною, Някім довела зворотне. Зараз вона відома в соціальних мережах, маючи майже мільйон підписників в Instagram, де вона часто ділиться повідомленнями про самоприйняття та внутрішню красу.

"Не дозволяйте стандартам впливати на вашу душу, залишайтеся собою", – такими словами Някім надихає фоловерів у соціальних мережах.

Гатвеч активно використовує свій голос для підтримки інших моделей африканського походження, підкреслюючи важливість непохитної віри в себе та свою унікальність у світі, який часто намагається нав'язати свої стандарти. Її історія є свідченням того, що справжня краса і успіх лежать за межами стандартів і можуть бути досягнуті завдяки силі духу та внутрішньому світові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини