Головна Новини Суспільство неймовірно Як 69-річний пенсіонер встановив новий рекорд Гіннеса, відвідавши 120 пабів за один день
commentss НОВИНИ Всі новини

Як 69-річний пенсіонер встановив новий рекорд Гіннеса, відвідавши 120 пабів за один день

Пенсіонер з Великої Британії захоплює Сідней, встановлюючи новий пивний рекорд

18 квітня 2024, 15:00
Поділіться публікацією:

69-річний Девід Кларксон встановив новий рекорд, відвідавши 120 пабів за 24 години. Цей британець, який довгий час проживає в Австралії, зумів перевершити попередній рекорд марафонів, який становив 99 відвідувань і належав Гаррі Кооросу та Джейку Лойтертону, також з Австралії.

Як 69-річний пенсіонер встановив новий рекорд Гіннеса, відвідавши 120 пабів за один день

69-річний пенсіонер за добу випив у 120 пабах

Рекордна спроба відбулася в Сіднеї, де Кларксон, на пенсії бухгалтер, використав свої навички планування та аналізу даних для створення оптимального маршруту через паби міста. За його словами, ретельне вивчення ліцензій на алкоголь та використання електронних карт Google Maps допомогли йому максимально ефективно використовувати кожну годину спроби.

Як 69-річний пенсіонер встановив новий рекорд Гіннеса, відвідавши 120 пабів за один день - фото 2

Стартувавши о полудні з пабу "Captain Cook", Девід відвідав кожен заклад, де купував та випивав щонайменше 125 мл рідини — здебільшого безалкогольні напої або соки, адже загальний обсяг випитого за день склав близько 20 літрів. Відвідування кожного пабу фіксувалося через оплачену транзакцію, що стало необхідною умовою для реєстрації рекорду.

Для забезпечення відповідності спроби вимогам Книги рекордів Гіннеса, Кларксон оточив себе групою друзів, які служили свідками в кожному з пабів. Вони відігравали ключову роль у підтримці ведення точного обліку відвідувань, а персонал пабів забезпечував необхідні підписи в журналі спроби.

Рекордна подорож завершилася на наступний день, коли останнім пунктом став паб "Sussex Garden Bar", розташований за кілька кварталів від початкової точки. Завершивши своє випробування, Кларксон нарешті дозволив собі розслабитись та насолоджуватись повною пінтою пива, заслуженою після втомливого, але плідного дня.

Нагадаємо, що в Австралії, на річці Тумут, Адам Фаркхарсон вирушив у плавання на човні з гарбуза. Корабель був вирізаний з гарбуза вагою 900 кілограмів. Гарбуз-рекордсмена виростив місцевий фермер Марк Пікок. Протягом маршруту, протяжністю в одну милю, Фаркхарсон привернув увагу близько тисячі глядачів, які спостерігали за його подорожжю з берега



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини