Головна Новини Суспільство неймовірно У Франції діти вистрибнули з палаючої багатоповерхівки в натовп людей (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції діти вистрибнули з палаючої багатоповерхівки в натовп людей (відео)

В Мережу потрапило відео масштабної пожежі у Франції, під час якого двох братів, що стрибають з вікна, ловив натовп

23 липня 2020, 11:08 comments1428
Поділіться публікацією:








У Греноблі (Франція) з двома маленькими дітьми сталася неймовірна історія: брати дивом врятувалися під час пожежі, стрибнувши з висоти в натовп. Про це повідомляє BFM-TV.

У Франції діти вистрибнули з палаючої багатоповерхівки в натовп людей (відео)

Відомо, що 10-річний та 3-річний хлопчики були вдома самі, коли в їх вітальні почалася пожежа. Щоб врятуватися від вогню, старший брат скинув молодшого з третього поверху, де вже стояв натовп сусідів. На щастя, малюка зловили, і він не постраждав. Упевнившись, що з братом все добре, старший теж стрибнув вниз. В результаті, хлопчиків відвезла "швидка" на обстеження, однак серйозних травм у дітей немає і їх скоро випишуть.

Всього ж в результаті цієї пожежі госпіталізовано 17 осіб, у тому числі чотирьох сусідів, які ловили братів. Відомо, що один із  них зламав зап'ястя.

Нагадаємо, в Китаї сталася неймовірна історія порятунку дворічного малюка, який випав з вікна п'ятого поверху прямо в руки чоловікові. Батьки залишили 2-річну дитину саму, і та вилізла на вікно і зачепилась за кондиціонер. Хлопчика помітили сусіди, які швидко розгорнули килими, щоб зловити дитину і пом'якшити падіння. Однак спіймав його чоловік, який став на стілець і простягнув руки. Малюк дивом приземлився прямо в руки місцевому жителю і не постраждав. Героя, який в результаті інциденту отримав травму руки, вже відзначила місцева влада і вдячні за життя дитини батьки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини